Amazon Anytime - stiže još jedna aplikacija za chat?


Portal AFTVNews objavio je priču o tome kako Amazon, jedna od najvećih svetskih internet kompanija, priprema svoju mobilnu aplikaciju za komunikaciju. Do te informacije su došli tako što su primetili da kompanija nekim svojim korisnicima šalje upitnike u kojima ispituje njihove preferencije oko chat aplikacija.

Za sada nije poznato mnogo detalja oko ove moguće Amazon-ove aplikacije. Saznali smo tek da će joj naziv verovatno biti Anytime, kao i da će funkcionisati na telefonima, tabletima i pametnim satovima (na iOS-u i Android-u). Komunikacija će biti kriptovana, na uslugu se neće prijavljivati brojem telefona nego imenom, a nudiće razmenu poruka, slika, videa, te glasovne i video pozive. Naravno, biće tu i mogućnost slanja gif animacija, stickera, i videa sa posebnim filterima – kao da takvih aplikacija već sada nema dovoljno.

Šta će ga izdvajati iz mase sličnih, za sada ne vidimo. Kao potencijalno rešenje Amazon spominje jednostavnost komunikacije s bilo kime – i to koristeći samo njegovo ime. To bi moglo značiti da će njihova aplikacija objedinjavati korisničke naloge sa ostalih aplikacija i/ili društvenih mreža, što bi im moglo odmah doneti veliku bazu korisnika.

Prema navedenome čini se da je Anytime već izrađen, ali nije poznato u kolikoj je meri dovršen i spreman za korišćenje. Verovatno ćemo u skorijoj budućnosti saznati i više o ovom projektu

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.