Galaxy Note 8: Procurele nove fotografije


Note 8 će službeno biti predstavljen 23. avgusta, dakle za manje od nedelju dana. Zadnjih nekoliko nedelja intenziviralo se curenje informacija, a sada nam stižu i prve bolje fotografije uživo. Iako ni one nisu remek delo, na njima se ipak može videti kako će uređaj na kraju izgledati.

Vidljivo je da Galaxy Note 8 dizajn pozajmljuje od modela Galaxy S8 i Galaxy S8 Plus, dakle sledi trend izduživanja ekrana i dodatnog smanjivanja okvira kućišta. Ali ipak, za razliku od spomenutog dvojca, Note 8 će biti manje zaobljen, dakle nešto četvrtastiji.

Ekran će imati dijagonalu od 6,3 inča, dakle biće zanemarivo veći od onog na S8 Plus, a ono što će ga najviše razlikovati je dodatak S Pen olovke. Pokretačka grupa ostaje ista, dakle za američko tržište zadužen je Snapdragon 835, a za ostala Exynos 8895. Osnovni model bi u startu trebao dođi sa 6 GB RAM-a i 64 GB interne memorije.

Razliku u odnosu na S seriju čini i dvostruka kamera na poleđini, za koju se ne može reći da je dizajnerski najsrećnije izvedena. Izgled dodatno narušava čitač otisaka prstiju, koji deli sudbinu onog na S Seriji. Ipak, sada je između kamere i čitača smešten blic, što osetno smanjuje verovatnost da ćete sočivo zamastiti prstom.

Eto, sve je više-manje poznato, a ono što još nije, biće u sledeću sredu.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.