iPhone X biće skup i za popravke


Krajem septembra Apple je objavio novi cenovnik servisiranja svojih iPhone uređaja. Najskuplje delove su tada imali novi iPhone 8 i iPhone 8 Plus koji se nakon objave cena rezervnih delova za iPhone X više i ne čine toliko preteranim.

Podsetimo, u slučaju da prilikom kupovine novog iPhone-a niste ugovorili i AppleCare+ paket zamena ekrana na iPhoneu 8 koštaće vas nemalih 149 USD, a na iPhone-u 8 Plus 169 USD. U slučaju da vam se na iPhone-u pokvarila neka druga komponenta servis će vam ispostaviti račun na 349 USD (iPhone 8), odnosno 399 USD (iPhone 8 Plus).

Ali, sada kada je Apple objavio cene rezervnih delova za iPhone X cene su još veće. Samo zamena ekrana koštaće vas 279 USD dok ćete za druge komponente morati izdvojiti 549 USD. Srećom, Apple je i za iPhone X pripremio AppleCare+ paket koji će vam za dodatnih 199 USD omogućiti zamenu ekrana za samo 29 USD dok ćete za ostale kvarove morati izdvojiti maksimalno 99 USD.

Za kraj mala napomena, gore navedene cene odnose se na američko tržište i iste mogu biti drugačije, odnosno veće na ostalim tržištima.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.