Prodao Bitcoin u vrednosti 100.000 dolara i sada čeka suđenje


Bradley Anthony Stetkiw, 52-godišnjak iz Michigana čeka suđenje zbog prodaje virtuelne valute Bitcoin u Bloomfield Townshipu. On je navodno prodao Bitcoine u vrednosti većoj od 100 hiljada dolara preko LocalBitcoin platforme. Sada se suočava sa optužnicom za neovlašćene prenose novca nakon što je sumirano prodao Bitcoine u vrednosti od približno 55 000 dolara skrivenom agentu tokom održanih 6 sastanaka.

Prema sudskim dokumentima, Stetkiw je koristio LocalBitcoin platformu preko skrivenog imena SaltandPepper gde se dogovarao i nalazio sa kupcima u Tim Hortons restoranu, u kojem im je prodavao Bitcoine.

Prema vlastima, Stetkiw je kupovao, prodavao te posredovao u prodajnim dogovorima vrednijim od 100 hiljada dolara te je prekršio zakon jer nije imao legalno preduzeće koje može licencirano raditi prenose novca.

Stetkiw nije jedina osoba koja čeka sađenje nakon preprodaje Bitcoina na platformi LocalBitcoin. Ranije ove godine, Sal Mansy iz Detroita je proglašen krivim zbog nelicenciranih transakcija novca nakon što je navodno napravio transakcija u vrednosti većoj od 2.4 miliona dolara u periodu od dve godine, završno sa julom 2015. godine.

Budite oprezni, pazite i sledite zakone u svojoj zemlji kada online kupujete ili prodajete kriptovalute jer vlasti danas na sve moguće načine žele doći do našeg novca pa su se tako okomili i na vrlo popularne kriptovalute.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2019 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.