Skype za Android preuzet milijardu puta


Microsoft je sada već davne 2011. godine za kupnju Skype-a izdvojio nemalih 8,5 milijardi američkih dolara. Tokom vremena dotični servis za VOIP komunikaciju je u više navrata nadograđivan novim mogućnostima, a povremeno je prolazio i kroz potpuni redizajn.

Podsetimo, jedna od većih nadogradnji stigla je sredinom jula 2016. godine kada je Microsoft ničim izazvan odlučio da predstavi novu verziju Skype-a za Linux. Godinu dana kasnije stigao je i redizajn za korisnike Android verzije, a nedugo potom je najavljen skori dolazak redizajniranog Skype-a i na desktop (Windows).

Takođe jedne od zadnjih nadogradnji donele su podršku za PayPal i teme, a kako javljaju sami korisnici Skype sada i bolje funkcionira sa drugim aplikacija sa kojima može deliti fotografije i linkove na drugi sadržaj.

Prema Google-ovim podacima Skype posebno dobro stoji na Android platformi na kojoj je do sada preuzet više od milijardu puta. Poređenja radi napomenimo kako je na istoj platformi Skype do jula 2013. godine brojio tek 100 miliona preuzimanja da bi do februara 2015. ta brojka narasla na 500 miliona.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.