Video koji je Apple zabranio: Najbolji pogled na iPhone X pre početka prodaje


Izvesna YouTuberka imena Brooke Peterson, čiji otac radi kao inženjer za Apple, objavila je na svom kanalu vlog o poseti tatinom radnom mestu i onako usput snimila njegov iPhone X u akciji. Ne treba napominjati da je Apple zahtevao da se video ukloni, ali nije danas tako lako nešto skloniti sa interneta. Bacite oko na zabranjeni video u nastavku.

Da li je nakon ovoga gospodin Peterson dobio otkaz ili su mu samo skinuli sa plate nije još otkriveno, ali da se prašina digla, nema sumnje. Apple je tražio da se video ukloni, a u njemu ova YouTuberka tumara Apple-ovim kampusom, jede i pije u Caffè Macsu gde otac plaća svojim iPhone-om X, a onda malo čačka po interfejsu, pokazuje nam kalendar i kameru i uopšteno se divi novom ekranu iPhone-a X.

Ruku na srce, video ne otkriva nikakve sočne detalje ili nešto što već ne znamo ali je svejedno do sada najbolji pogled na izgledno najveći predmet čežnje i najpopularniji poklon za ispod jelke.

Budući da je Brooke morala svoj video da ukloni, u nastavku ga pronađite na kanalu lika sa svega pedesetak pretplatnika.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.