HTC u 2018. godini predstavlja smartphone sa dvostrukom kamerom


HTC je bila jedna od prvih kompanija koja je na tržištu predstavila pametni telefon sa dvostrukom kamerom, a reč je o modelu EVO 3D.

Nakon toga usledilo je još nekoliko uređaja sa istom funkcijom kao što su Butterfly 3 (za japansko tržište) te One M9 Plus da bi tajvanska kompanija potom, baš u vreme kada su ga ostali proizvođači počeli uvoditi, odustala od koncepta dvostruke kamere (HTC-ova dodatna kamera koristila se za stvaranje bokeh efekta).

Ali to bi se uskoro trebalo promeniti, nedugo nakon službenog predstavljanja novih HTC U11+ i U11 Play pametnih telefona, predsednik HTC-a, Chialin Chang, potvrdio je kako njegova kompanija tokom 2018. godine planira na tržištu predstaviti pametni telefon sa dvostrukom kamerom.

HTC-ov predsednik ističe kako će se njegova kompanija u sledežoj godini usredotočiti na srednju i visoku klasu uređaja te u prodaju pustiti maksimalno oko pet do sedam novih pametnih telefona.

Neizbežno je bilo i pitanje o Google-ovom preuzimanju tima HTC-ovih inženjera zaslužih za razvoj Pixel uređaja, Chialin Chang ističe kako ceo proces akvizicije još uvek nije dovršen, njegov završetak se očekuje u prvim mesecima sledeće godine.

Zbog poznatih veza između HTC-a i Google-a, predsednik HTC-a nije se hteo osvrtati na nagađanja da je U11+ zapravo prvobitno zamišljen kao Google Pixel 2 XL, ali se Google u međuvremenu što se tiče tog modela odlučio za jeftiniji LG-jev dizajn, a od HTC-a prihvatio samo Pixel 2.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.