Huawei P11 imaće 3 kamere na zadnjoj strani?


Evan Blass, poznatiji još kao @evleaks došao je u posed reklamnih materijala za jedan od sledećih Huawei-jevih mobitela iz serije P. Za sada se veruje kako se materijali odnose na model P11 koji će se na tržištu pojaviti u 2018. godini.

Prema materijalima sledeće godine nas očekuje telefon koji će sa svoje zadnje strane imati ne jednu,  dve, već tri kamere. Zahvaljujući tome telefon bi trebao da bude u mogućnosti da snima fotografije od 40 MP. Takođe, u materijalima se spominje i kako će još uvek neimenovani telefon imati mogućnost hibridnog zumiranja do 5X.

Huawei neće zapostaviti niti ljubitelje selfija koji će dobiti samo jednu kameru, ali bitno veće rezolucije nego što je bio slučaj do sada – 24 MP. Kamera bi prema navodima iz reklamnim materijala trebala da snima dobre selfije i u uslovima lošijeg osvetljenja.

Nova optika nemačke kompanije Leica trebala bi da hvata 100% više svetlosti u odnosu na trenutnu, dok uz pomoć Pro Night Moda Huawei obećava snimanje "prekrasnih noćnih scena". Kako je veštačka inteligencija sve popularnija, tako će ista zaživeti i u narednom Huawei-jevom telefonu, a biće zadužena za prepoznavanje različitih scenarija tokom fotografisanja i snimanja video zapisa.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši, želimo i tvoje mišljenje!
Broj komentara:
1
  1. Анониман kaže,

    super


Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.