I Oppo priprema savitljivi telefon za MWC


Nakon Samsung-a i Huawei-ja, bilo je samo pitanje vremena kad će sledeći proizvođač najaviti svoj preklopni telefon sa savitljivim ekranom. Isto tako nije bilo teško pretpostaviti da bi to mogao biti Oppo, odnosno BBK Electronics grupa, koja u svom portfelju ima još Vivo i OnePlus brandove. Prema najnovijim informacijama koje dolaze iz ove kompanije, Oppo će na MWC-u u Barseloni predstaviti svoju viziju preklopnog smartfona, koji bi trebao da bude dostupan i na evropskom tržištu.

Ali ipak, informacije o vremenskom okviru njegovog dolaska na tržište za sada nisu poznate, a čisto sumnjamo da će se to dogoditi pre nego što Samsung lansira svog, jer bi Oppo za svoj model trebao da koristi upravo Samsung-ov ekran.

Postoji mogućnost da Opp-ov preklopni telefon sa savitljivim ekranom odmah donese i 5G podršku, a to znači da na tržište neće da stigne pre druge polovine sledeće godine, kada bi trebale da prorade prve komercijalne 5G mreže.

Isti izvor prenosi da Oppo razvija tehnologiju kojom bi prednju kameru smestio ispod ekrana, što će ukinuti potrebu za ugradnjom zuba ili rupice na ekranu.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.