Facebook Lite preuzet više od milijardu puta sa Play Store-a


Lakša verzija službene aplikacije za društvenu mrežu Facebook, Facebook Lite službeno je zabeležila više od 1 milijarde preuzimanja putem prodavnice aplikacije Play Store.

Toliki broj preuzimanja dostignut je u četiri godine postojanja Facebook Lite aplikacije u sklopu službene Google-ove prodavnice aplikacijama.

Facebook Lite aplikacija teži oko 1 MB te je namenjena prvenstveno korisnicima u zemljama u razvoju (sa manje kvalitetnom i sporijom infrastrukturom u odnosu na uslovno rečeno razvijenije zemlje) te korisnicima koji žele da ograniče svoju potrošnju data saobraćaja.

U ovih nekoliko godina postojanja u Facebook Lite su implementirane i neke opcije zbog kojih i ova lakša verzija verno sledi svoj uzor, punu verziju aplikacije Facebook sa funkcijama kao što je su opcije Reactions i Stories.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši, želimo i tvoje mišljenje!
Broj komentara:
1
  1. Unknown kaže,

    Koristio bih facebook lite 100% konstantno, samo kad bi omogućili upload videa. Sve drugo mi nije toliko bitno, neka bude limitiran, ali upload videa mi neverovatno fali, i to je razlog što ga samo povremeno instaliram da vidim novosti u apdejtima, i aninstaliram.


Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.