Podelite Instagram Stories sadržaj sa uskim krugom prijatelja


Instagram je dodao novu opciju koja će korisnicima omogućiti da svoj Intagram Stories sadržaj ubuduće podele samo sa određenim korisnicima, odnosno sa odabranim uskim krugom prijatelja.

Pre uvođenja opcije bile su dostupna dva načina deljenja Stories sadržaja, ukoliko je profil korisnika javan svaki korisnik Instagram-a mogao je da vidi taj sadržaj. Ukoliko je profil korisnika privatan Stories sadržaj su mogli videti svi pratitelji profila, a deljenje Stories sadržaja sa specifičnom i odabranom grupom korisnika sve do sada nije bilo moguće.

Nova opcija se ostvaruje putem Close Friends liste, koja će korisnicima omogućiti da odaberu manju grupu korisnicima sa kojima će moći podeliti neki sadržaj koji na primer nije za širu publiku. Kada budu delili Stories sadržaj korisnici će moći putem menija izabrati žele li taj sadržaj da podele sa svim korisnicima ili samo sa korisnicima sa Close Friends liste.

Ako je sadržaj objavljen samo korisnicima sa Close Friends liste biće vidljiv samo njima, a neće biti moguće zatražiti naknadni pristup sadržaju ili dodavanje na listu (dakle sastavljanje liste ovisi samo o vlasniku profila koji objavljuje sadržaj).

Korisnici koji su dodati na Close Friends listu biće označeni sa zelenim prstenom oko njihove profilne fotografije na Instagram Stories statusnoj traci.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.