iOS 13 će vas upozoriti ako brišete aplikaciju sa aktivnom pretplatom


Među mnogim novostima koje donosi novi iOS 13, svakodnevno saznajemo za nove funkcionalnosti koje će biti dostupne u konačnoj verziji.

Jedna od najnovijih koja je isplivala na površinu tiče se deinstalacije aplikacija. Naime, kada odaberete deinstalaciju aplikacije u sklopu koje inače imate aktivnu pretplatu, iOS 13 će vas na to upozoriti.

Obavešrenje će vam reći hoćete li i dalje imati pristup svom nalogu na drugim uređajima, a reći će vam i kad je vreme za obnovu pretplate.

Apple ovu funkcionalnost nije spomenuo prilikom predstavljanja, ali bi trebala da bude dostupna u javnoj beti 25. juna.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2019 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.