Samsung izbrisao reklame u kojima se ruga Apple-u na izbacivanju 3,5mm jacka za slušalice


Naime, na američkom tržištu, koje je poznato po izrazito liberalnom pristupu oglašavanju, Samsung već više godina plasira reklame u kojima ismijava određene nedostatke Apple-ovog iPhone-a, poput bukvalnog nedostatka 3,5mm jacka za slušalice.

Kako javlja Business Insider, Samsung je sa američkog i globalnog YouTube kanala uklonio promotivne videe nazvane "Growing Up" u kojima kritikuje Apple-ovu odluku izbacivanja 3,5 mm jacka za slušalice. Na nekim regionalnim kanalima video je još uvek dostupan, ali pitanje koliko dugo će biti. U nastavku možete pogledati spomenuti video prenesen na malezijskom Samsung YouTube kanalu.

Samsung je nove Galaxy Note 10 i Note 10+ predstavio u sredu, a osim nedostatka 3,5 mm jacka na oba modela, obični Note 10 nema ni jack za memorijske kartice. Ovakav Samsung-ov potez je u skladu sa trendom kojeg prati cela mobilna industrija, a gledajući kako osnovna Note 10 konfiguracija dolazi sa 256GB, većina kupaca "manjeg" Note-a i neće osetiti nedostatak MicroSD porta.

Jack za slušalice sada je postao osetljiva tema za Samsung i zanimljivo je videti da je kompanija reagovala brisanjem starih video zapisa na YouTube-u. Možda bi zrelija odluka bila ostaviti video zapise i prihvatiti kritike kojih bi s vremenom bilo sve manje i manje, a ne brisati sadržaj i tako dodatno pažnju usmeriti na ovaj nedostatak.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.