OnePlus 8 Pro - renderi na temelju fabričkih skica


OnePlus je u poslednjih mesec dana predstavio dva nova uređaja – OnePlus 7T i OnePlus 7T Pro. Novi OnePlus-evi dolaze sa Snapdragon 855+ procesorom i ekranom sa stopom osvežavanja od 90Hz. 7T dolazi sa suzom na ekranu, dok je 7T Pro prednju kameru smestio u pop-up kućište.

Poznati izvor informacija OnLeaks, objavio je u saradnji sa 91mobiles.com rendere OnePlus 8 Pro modela koji bi trebao da bude predstavljen u prvoj polovini 2020. godine. Iako izvor(i) tvrde da je reč o 8 Pro modelu, uvek postoji mogućnost da su objavljeni renderi obične "osmice" ili se OnePlus odluči na drugačiju nomenklaturu.



Renderi prikazuju uređaj sa rupicom u ekranu, umesto pop-up kamere kakvu smo viđali (i vidimo) na OnePlus 7 Pro i 7T Pro modelima. Isto tako, OnePlus 8 Pro trebao bi da bude prvi OnePlus sa četverostrukom zadnjom kamerom, koje će prema renderima biti postavljene vertikalno na poleđini.

Na renderima je vidiljiv i zakrivljeni ekran, a dimenzije uređaja su prema skicama 165.3 x 74.4 x 8.8mm. Pretpostavlja se da će OnePlus 8 serija uređaja doći sa Qualcomm-ovim Snapdragonom 865 procesorom, koji bi trebao da bude predstavljen sledećeg meseca. Pretstavljanje novog OnePlus-a možemo očekivati tamo negde iza MWC-a 2020.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.