Galaxy S11 stiže u tri veličine i pet varijanti


Evan Blass vraća se sa još jednim predviđanjem, ovaj put informacije se odnose na buduću Samsung-ovu Galaxy S11 seriju pametnih telefona.

Blass spominje tri različite veličine za Galaxy S11 seriju, model sa veličinom ekrana od 6,2 ili 6,4 inča, zatim model sa ekranom od 6,7 inča te model sa 6,9-inčnim ekranom. Sva tri modela trebala bi da imaju zakrivljene ekrane nezavisno o njihovoj veličini.

Dva manja modela navodno bi trebala da budu ponuđena u verzijama sa podrškom samo za 4G LTE mreže i u verzijama koje podržavaju i 5G mreže, dok će najveći model biti dostupan samo u verziji sa istovremenom podrškom i za 4G LTE i za 5G mobilne mreže. Dakle južnokorejska kompanija bi na tržištu mogla ponuditi ukupno pet različitih verzija u sklopu Galaxy S11 serije pametnih telefona.

Druge glasine spominju kako bi Samsung na Galaxy S11 uređaje trebao da donese drugu generaciju svojeg 108-megapikselnog senzora za glavnu kameru te periskopsku kameru sa 5x optičkim zumiranjem. Kao čipovi za Samsung Galaxy S11 seriju spominju se Exynos 9830 i Qualcomm-ov Snapdragon 865 čip. Galaxy S11 serija uređaja na tržištu se očekuje negde krajem februara sledeće godine.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.