Huawei P40 Pro na najnovijim renderima


Huawei će usprkos nevoljama sa Amerikancima, zbog kojih ni vi ne možete kupiti Mate 30 Pro, u martu po planu predstaviti novu P40 seriju telefona. Najsvežiji renderi daju nam još bolju sliku o tome kako bi Huawei P40 Pro trebao da izgleda.

Iz Huawei-a su P40 seriju najavili “novim, do sada neviđenim dizajnom”, koji ćemo upoznati na službenom predstavljanju u Parizu u martu ove godine.

Ovi renderi nastaju navodno na službenim CAD dokumentima, a začinjeni su najsvežijim informacijama o uređaju.

Prednju stranu bi trebao da prekriva 6.5-6.7-inčni ekran, zakrivljen prema okviru po bokovima ali i gore i dole.

Umesto dosadašnjeg notcha, P40 Pro će prema ovome dobiti dvostruku selfie kameru smeštenu u otvor u ekranu. Nalik je na Galaxy S10+ iz Samsung-a s tim što je otvor na levoj, a ne na desnoj strani.

Na boku se naziru fizički dugmići među kojima je i onaj za kontrolu glasnoće. Njega su na Mate 30 Pro zamenili gestom klizanja po ivici ekrana, što izgleda nije bio dobar odabir.

Na leđima, je rekao bih sada već viđen pravougaoni modul kamere kakav će u ovoj godini imati skoro svi. U njemu će P40 Pro imati pet kamera među kojima je i periskopska telefoto kamera za navodno 10x zoom.

Ovom dizajnu realno ne fali ništa, ali da je revolucionaran i do sada neviđen baš i nije pa se nadajmo da Huawei u rukavu ima i nešto zanimljivije.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.