Google Play Pass dostupan u još 24 države, ali među njima nije Srbija

Google Play Pass usluga pojavila se prošle godine kao svojevrstan je odgovor na Apple-ovu uslugu Apple Arcade. 

Google je često kritikovan nakon uvođenja ove usluge, a jedna od kritika bila je i da unutar usluge manjka pravih kvalitetnih ekskluzivnih naslova. U međuvremenu, Google je odlučio da Play Pass proširi na 24 nova tržišta, ali među njima nije i srpsko.

Google Play Pass će za 4.99 evra mesečno ili 29,99 evra godišnje ponuditi igre i aplikacije (kojih sada ima više od 500) u potpunosti bez reklama i bilo kakvih kupnji unutar samih aplikacija. Među zahtevima za aktiviranje usluge spominje se uređaj sa najmanje Android 4.4 sistemom ili višim, minimalno Google Play Store verzija 16.6.25, Google nalog, način plaćanja koji podržava Google i postavljane iste zemlje što se tiče plaćanja i Google Play zemlje. 

Iako još uvek nije dostupan u Srbiji, u Play Pass-u će moći da uživaju oni koji žive u Hrvatskoj, ali i u Austriji, Belgiji. Bugarskoj, Kipru, Češkoj, Danskoj, Estoniji, Finskoj, Grčkoj, Mađarskoj, Litvaniji, Lihtenštajnu, Letoniji, Luksemburgu, Malti, Holandiji, Norveškoj, Poljskoj, Portugalu, Rumuniji, Slovačkoj, Sloveniji i Švedskoj. 

Od ranije usluga je bila dostupna u Irskoj, Italiji, Španiji, Francuskoj, Velikoj Britaniji, Nemačkoj, SAD-u, Kanadi, Australiji i Novom Zelandu.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.