Netflix podiže cenu pretplate


Netflix je za korisnike iz SAD-a i Kanade odlučio pripremiti jedno novogodišnje iznenađenje u vidu povećanja cena pretplate. Tako će sada osnovni plan za jedan uređaj i 480p kvalitet umesto 8,99 dolara koštati 9,99 dolara, standardni plan za dva uređaja istovremeno i 1080p kvalitet koštaće 15,49 dolara umesto 13,99 dolara, a premium plan za četiri uređaja istovremeno i 4K/HDR kvalitetu koštaće 19,99 dolara umesto 17,99 dolara.

Standardni plan u Kanadi sada će koštati 16,49 kanadskih dolara, a premium plan će koštati 20,99 kanadskih dolara. Osnovni plan će koštati 9,99 kanadskih dolara. Za one koji su već pretplaćeni na uslugu, povećanje cena će se odvijati postupno, a Netflix će obavestiti korisnike 30 dana pre stupanja novih cena na snagu. Za nove pretplatnike poskupljenja stupaju na snagu odmah.

Prema portparolu Netflix-a, povećanja će pomoći da se nastavi razvijati novi sadržaj za korisnike: “Razumemo da ljudi imaju više mogućnosti za zabavu nego ikad pre i predani smo pružanju još boljeg iskustva našim članovima. “Ažuriramo naše cene kako bismo i dalje mogli nuditi široku paletu visokokvalitetne zabave. Kao i uvek nudimo niz planova kako bi naši korisnici mogli odabrati cenu koja odgovara njihovom budžetu.”

Netflix je već nekoliko puta povisio cenu pretplate. Poslednji put u oktobru 2020. godine, kada je cena pretplate za standardni plan sa 12.99 dolara porasla na 13,99 dolara i za premium plan sa 15,99 dolara na 17,99 dolara.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.