Godinu dana razgovora uz pretplatu od jedan dinar mesečno

PO PRVI PUT U SRBIJI, MOBILNA TELEFONIJA Srbije (mt:s), svojim postpejd korisnicima ponudila je da godinu dana razgovaraju uz mesečnu pretplatu za željeni tarifni profil od samo jedan dinar, uz mogućnost kupovine mobilnog telefona na rate.

Specijalna mt:s postpejd ponuda omogućava kupovinu telefona na 12 mesečnih rata, bez kamate, dok su mt:s korisnicima na raspolaganju novi, atraktivni modeli Nokije, Samsunga i Soni Eriksona.

Ukoliko se korisnik odluči za kupovinu telefona na 12 mesečnih rata, ugovorna obaveza je 24 meseca, a mesečna pretplata za izabrani tarifni profil prvih 12 meseci iznosi samo jedan dinar. Kupovina telefona na šest rata obezbeđuje i šest meseci pretplate za izabrani tarifni profil po ceni od po jedan dinar mesečno, uz ugovornu obavezu na 12 ili 24 meseca.

Ove posebne pogodnosti dostupne su korisnicima jedne od kreditnih kartica Banke Inteza: Visa, MasterCard ili American Express, uz mogućnost izbora da li se željeni mobilni telefon kupuje na 12 ili 6 mesečnih rata.

Ukoliko korisnik nema jednu od navedenih kartica, mt:s je u saradnji s tom bankom ponudio mt:s Banca Intesa platnu karticu koja takođe omogućava kupovinu telefona na rate. Korisnici ove platne kartice ostvaruju dodatne povoljnosti prilikom plaćanja, a imaju mogućnost da dobiju i bonus na mt:s računu. (A.S.)

Izvor: www.mikro.rs

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.