Kinezi već mogu da kupe kopiju iPhone-a 5


Kao što to obično biva u Kini, na njihovom tržištu se već može kupiti kopija iPhone-a 5, iako se ni sam iPhone još nije pojavio na tržištu.

Iako se gotovo svakodnevno pojavljuju informacije o delovima za nadolazeći iPhone, Apple još uvek zapravo nije objavio kako će uređaj zapravo i izgledati.

Ali, s obzirom da su se pojedinci dosad dokopali dobrog dela delova od kojih će biti sačinjen novi iPhone, neki su odlučili to jednostavno kopirati i staviti na police prodavnica Kinezi tako već mogu kupiti Goophone i5.

Ipak, u Kini vladaju neki drugi zakoni pa Apple baš i neće imati previše utemeljenja za nekakvu tužbu, tim više što ovaj dizajn nije prvi ni službeno predstavio, ma koliko suludo to zvučalo.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši, uključi se u diskusiju!
Broj komentara:
3
  1. Autor kaže,

    Znači koji su oni carevi. :-D


  2. Анониман kaže,

    ajde baje ,da vas vidim...stanite kinezima na put ...a ne sire se tu sa samsungom...koji dok je pravio proizvode ,direktor applea je pisao u gace


  3. Анониман kaže,

    "Ipak, u Kini vladaju neki drugi zakoni pa Apple baš i neće imati previše utemeljenja za nekakvu tužbu, tim više što ovaj dizajn nije prvi ni službeno predstavio" - kako se samo samsung ne seti ovoga ...


Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.