Upoznajte rukavice koje se pretvaraju u telefon


Rukavice od 1,000 funti koje pretvaraju vaš dlan u mobilni telefon. Zvuči pomalo neverovatno, ali upravo takve rukavice dizarnirao je Britanac Sean Miles.

"Handfree" sad dobiva novo značenje, kao i rukavice, koje neće štiti samo od zime, već će imati i funkciju telefona.

Rukavice imaju zvučnik ugrađen u palac, dok se mikrofon nalazi u malom prstu. Mogu se spojiti na bilo koji mobilni telefon putem Bluetooth veze, piše Daily Mail.

Dizajner Miles osmislio ih je u dve boje - ružičastoj, i žuto-smeđoj, a prvi put pojaviće se na izložbi u julu ove godine, kada će ih i neki srećnik imati priliku osvojiti.

Britanci imaju veliki problem sa recikliranjem starih mobilnih. Procenjuje se da je trenutno u Velikoj Britaniji 70 miliona neiskorišćenih mobilnih. Proizvodnjom ove rukavice Miles želi ukazati i na taj problem.

- Nadam se da će moj projekat pomoći ljudima da još jednom razmisle o otpadu koji stvaraju gadgeti koje ne recikliraju. Ako će bar neko reciklirati svoj gadget, a da ga ne baci na deponiju, ja mislim da je ovaj projekt ispunio cilj - rekao je Miles.

Slike rukavica pogledajte ovde.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši, želimo i tvoje mišljenje!
Broj komentara:
1
  1. Анониман kaže,

    koja glupost ! handsfree kosta 10eu ( slobodne su ti OBE ruke)i radi isti posao ..cak se isto i povezuje. omfg dok je ovaca bice i novaca :D


Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.