Recenzija: Telenor Smart 2


Iza imena Telenor Smart 2, zapravo se krije Alcatel One Touch T'Pop, pametni telefon predstavljen u januaru ove godine. Radi se o telefonu nižeg cenovnog ranga, pre svega namenjen onima koji prvi put kupuju pametni telefon, ili jednostavno nisu zahtevni korisnici. Evo kratke recenzije ovog telefona, odnosno baš sve što je potrebno da znate pre kupovine.

Specifikacija
- TFT kapacitivni ekran, rezolucije 320x480 px, 3.5 inča, približno 165 ppi
- 1 GHz procesor
- 256 MB RAM memorije
- 100 MB memoorije za skladištenje, proširivo microSD karticama do 32 GB
- 2 MP kamera
- Povezivanje: HSPA, GSM 1900/850/1800/900, UMTS 900/2100, WiFi, Bluetooth, microUSB, 3,5 mm audio
- Baterija kapaciteta 1400 mAh
- Android OS, v2.3 (Gingerbread)


MINUS
- Stari Android (v2.3 - Gingerbread)
- Nema blic
- Ne tako fluidan softver

PLUS
- Cena
- Soliran kvalitet izrade
- Izmenjiva baterija

Kućište i dizajn

Telenor Smart 2 ima elegantno kućište napravljeno od sjajne plastike, relativno je čvrsto i otporno. Otvara se bez preteranog napora, a ispod poklopca nalaze se ulaz za SIM karticu (standardnu), ulaz za microSD i baterija koja je izmenjiva. Malih je dimenzija i male gramaže, staje u svaki džep i ne zauzima mnogo mesta. Jedina stvar koja nije baš kako treba je debljina telefona, koja je čak 12,2 mm, što je relativno mnogo u odnosu na druge telefone. Ta debljina verovatno je zbog izmenjive baterije i debele plastike koja je korišćena zbog čvrstoće.

Ekran

Manje-više standardan ekran za tu klasu telefona, ima veličinu od 3,5 inča i rezoluciju od 320x480 px (~165 ppi). Radi se o TFT kapacitivnom ekranu sa 256K boja. Preko ekrana nema zaštitnog stakla, tako da ćete morati da vodite računa gde ga ostavljate kako se ne bi izgrebao. Ekran je sasvim ok i zahvalan za korišćenje, ali ipak i ne toliko dobar. Naime, kada malo jače pritisnete boje će se "razliti" po ekranu na par trenutaka, kao i inače što je slučaj sa TFT ekranima. "Udaranje" dok kucate poruku zato i nije preporučljivo jer preti da vrlo lako uništi ekran, ili ga bar na koji trenutak onesposobi. Pad sa malo veće visine verovatno bi bio fatalan, tako da ćete ipak malo morati da vodite računa.

Memorija i povezivanje

Ovaj telefon, kao i većina jeftinih telefona, ima malo interne memorije - 100 MB. Ali zato je tu mogućnost proširivanja memorijskim karticama do 32GB, kako bi se navedeni propust ispravio. Telefon se povezuje preko Wi-Fi 802.11 b/g/n, HSPA i GSM i UMTS tehnologija. Tu je i Bluetooth, GPS lociranje i USB povezivanje sa računarom i 3.5mm jack za audio.

Web i multimedija
Surfovanje webom je sasvim korektno, malo veće stranice ponekad se duže očitavaju zbog preformansi samog telefona. Ne može se očekivati mnogo, ali ono što telefon daje je sasvim u skladu sa očekivanim, u prevodu sasvim ok. Možete pregledavati video sadržaje i uživati u muzici, za šta će najviše korisnika i koristiti ovaj telefon. Dobar zvučnik sa zadnje strane omogućava glasnu reprodukciju, a možete prikačiti i slušice koje su sasvim dobrog kvaliteta i uživati. Muzički player je dobar, a tu je i Deezer za one koji ne žele da pretrpavaju telefon muzikom, ili jednostavno nemaju memorijsku karticu sa mnogo gigabajta prostora.

Kamera

Telefon ima kemeru rezolucije 2MP, koja po dnevnom svetlu pravi relativno dobre fotografije. Ipak, nema blic, tako da je za fotkanje po mraku praktično neupotrebljiva, osim ako nemate neki drugi izvor svetla. Telefon koji je bio na testu imao je bug prilikom snimanja videa, tako da u priloženim materijalima nema video snimaka. Nekako smo to rešili ali telefon je već trebao da se vrati. Zato test kamere i nije kompletan, pa puštamo vas da nam pošaljete vaše snimke napravljene ovim telefonom (ukoliko želite). Kliknite ovde i preuzmite zip sa fotografijama napravljenim ovim uređajem. Noćne fotografije su takođe tu, čisto da vidite kako izgledaju bez blica, i generalno nekog drugog svetla.

Baterija
Telenor Smart 2 ima bateriju kapaciteta 1400 mAh, što je dovoljno za više od jednog dana korišćenja. Iako je za telefon ovakvih karakteristika to i za više dana, problem je u relativno loše optimizovanom softver koji ne dozvoljava više od dva dana pri normalnom korišćenju. Dakle, softver je očigledno glavni krivac, a to se može popraviti nekim narednim ažuriranjem. Za manje zahtevne korisnike, sasvim dovoljno.

Utisak

Autor ovih redova je zahtevan korisnik, mnogo zahtevan, tako da ovim telefonom i nije tako impresioniran. Ali, za većinu ostalih, ovo je super telefon. Jedina malo veća zamerka je to što je na telefonu stari Android 2.3, ali verovatno će biti ažuriran barem na Android 4 (ICS). Sve mane opravdava činjenica da se radi o jako jeftinom telefonu, za te pare praktično nema boljeg telefona. Zato, ako prvi put kupujete pametni telefon i ne želite da potrošite mnogo, ovo je rešenje. U Telenorovoj ponudi je u većini paketa dostupan za 1 dinar, a detaljniju ponudu pogledajte ovde. Telenor Smart 2 je verovatno best buy telefon za sve korisnike koji ne zahtevaju mnogo.

Lovite brzo jer u Telenoru je trenutno popust od 10.000 dinara koji važi do 1. avgusta, a uz ugovor dobićete besplatno i 20 minuta i 20 SMS-a koje možete da koristite u romingu. Odlična ponuda, zar ne?

Ustupio: Telenor

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši, uključi se u diskusiju!
Broj komentara:
62
  1. Анониман kaže,

    dobar je, imam ga vec nedelju dana


  2. Анониман kaže,

    Ma 100 MB je malo memorije. Instaliraj Facebook aplikaciju i pozdravi se sa memorijom.


  3. Анониман kaže,

    Ne valja uopste..ne preporucujem


  4. Анониман kaže,

    super je


  5. Анониман kaže,

    zna li neko kako mogu da postavim muziku kad me zovu,trazim i nenadjem...


  6. Minjus kaže,

    ne znam da li je moguće instalirati bilo kakvu igricu....


  7. Unknown kaže,

    telefon je uzas ne vredi nista


  8. Анониман kaže,

    Zna li neko , neće da mi očita adresu na fb jednostavno neprima , kaže da je greška , a tačno sam je ukucao i ničiju neprima a na drugom otvara


  9. Анониман kaže,

    ja ga imam evo skoro mesec dana ok je al me nervira baterija traje 1 dan :(.otvara mi fejs bez problema,igrice isto instaliram i ok rade,muzika moze da se postavi samo za pozive a za sms samo sto ima u mob


  10. Анониман kaže,

    telefon je sasvim okej,samo memorija malo jebe.


  11. Анониман kaže,

    Jesi uspeo da namestis facebook i meni izbacuje gresku kada ukucam email?


  12. Анониман kaže,

    Ne mogu da se registrujem na google play,ima neku gresku kad kucam gmail


  13. Анониман kaže,

    Kako da prebacujem muziku preko Bluetooth-a, npr. nekome na drugi telefon? Meni mogu da prebacuju ali ja ne mogu nikome.


  14. Анониман kaže,

    Ukljuci vidljivost na 120 sekundi i moci ces da saljes!Ja imam parnjaka ovog telefona,Vodafone 875,i mogu reci da je duplo jaci od ovog iako su na izgled isti.


  15. Unknown kaže,

    nevalja nista,,paziiiiii


  16. Анониман kaže,

    Ja sam zadovoljna,ali ipak telefon ima nekakvih propusta,kao na primer,kasni kamera kada se snima video,ili slično.Sve u svemu telefon i nije tako loš,ali može i bolje.


  17. Анониман kaže,

    grozan je...


  18. Анониман kaže,

    Lose napravljen telefon.Imam ga godinu dana i vec radi kao da sam kupio polovan telefon.Jednom nedeljno mi se bezrazlozno ugreje i koci gore od kompjutera koji ima virus u sebi 10 godina,sto se tice punjaca,nakon tri meseca koriscenja moram bukvalno da mu nadjem neku pozu za punjenje i cim ga malo mrdnem on prestaje da se puni,a softver mi ukljucuje sve aplikacije koje imam na telefonu,zbog cega mi baterija sa koriscenjem telefona radi samo pola sata.Kada nekoristim telefon baterija radi 5 dana ali i to je malo.Poboljsajte telefon-napravite malo bolji punjac i taj deo gde se on stavlja.Ojacajte bateriju i uradite nesto cime bi softver prestao da ukljucuje 500 aplikacija dnevno.Ne mora to biti baterija koja moze da izdrzi 9000 sati rada ali neka radi kao i svaka druga baterija android telefona.Kada bi ovaj telefon to imao bio bi extra.I napravite vise taj update za ics(android 4.0.4) ili jos bolje jb(android 4.1)jer verujem da bi svaki korisnik ovog telefona bio duplo zadovoljniji,pa i ja,da telenor smart 2 ima barem jednu od ove dve android verzije.


  19. Анониман kaže,

    napravite update za jb


  20. Анониман kaže,

    telefon bi bio bolji kad bi imao android verziju 4.1


  21. Анониман kaže,

    Slazem se sa anonimnim korisnicima koji su napisali da bi bilo dobro da telenor smart 2 ima android verziju 4.1 i da,aninimni korisnik koji je napisao da mu punjac i bterija nerade kako treba,da mu se fon ugreje,da treba poza da se nadje za punjenje i kod mene je slucaj.Neka se to popravi i OBAVEZNO NAPRAVI UPDATE ZA ANDROID 4.1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!


  22. Анониман kaže,

    Jelly Bean............


  23. Анониман kaže,

    ZASTO STE NAPRAVILI ONAJ GLUPAVI UPDATE ZA TELENOR SMART 2 KAD SAM DOBIO SAMO ONAJ SMRDLJIVI GOOGLE DRIVE!!!!!!!!!!!!????????????????????BOLJE NAPRAVITE ZA UPDATE ZA ANDROD 4.0.4 ILI ZA 4.1 A NE ZA TO SRANJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


  24. Анониман kaže,

    I vi i vas gigngerbread,BOLJE DA TELEFON IMA JB!!!!!!!


  25. Da razjasnimo nešto - insistiranjem ovde u komentarima nećete naterati proizvođača/operatera da pusti update, to je stvar njihove volje/tehničkih mogućnosti :)
    Druga stvar - očigledno je da ovaj telefon neće dobijati dalje nadogradnje, pa tako ni, ni ICS ni JB, a o KitKat-u ne treba ni razmišljati. Radi se o low-end uređaju za koji nije predviđen neki dugačak support. Možete potražiti neki custom rom i s njim probati, ali tada možete izgubiti garanciju, ili pokvariti uređaj, pa ukoliko niste stručni - bolje ne pokušavajte. Svakako, bilo bi najbolje da razmislite o nekom novom telefonu :)


  26. Анониман kaže,

    Uputstvi za korisnike koji neznaju kako se salje preko bluetooth:
    1.Ukljucite bluetooth.
    2.Ukljucite vidljivost.
    3.Otvorite meni.
    4.Kliknite na fajl pod nazivom Upravljanje datotekama(engl. File Manager)
    5.Otvorite folder gde vam se nalazi muzika ili nesto drugo sto zelite nekome da prebacite a zatim kliknite na to i zadrzite dodir dok vam se ne pojavi vise opcija.
    6.Odaberite opciju Deli(engl. share) a potom odaberite bluetooth.
    I to vam je to ostatak znate i sami ;)


  27. Анониман kaže,

    svejedno,onda nisu morali praviti ni onasj update kojim dobijas samo smrdljivi google drive


  28. Анониман kaže,

    Sto ste pravili telefon kad ste znali da ce imati toliko propusta i tako jadnu android verziju?


  29. Анониман kaže,

    Nikakav telefon sad mi se i bluetooth pokvario kad ga ukljucim automatski mi se ugasi.Hteo sam da probam da resetujem telefon ali kako da kazem "mrzi me" :D :D :D zbog slika i manje vise zbog aplikacija koje imam a kontakti su mi sacuvani na SIM kartici.Znam kako se to radi resetovao sam ga 2-3 puta posle kupovine(ne bas bukvalno posle kupovine :D)al prosto mislim da nesto "isceprkam"po telefonu i da mi se popravi nego da 500 sati postavljam carobnjak postavke.Ako neko ima isti ovakav problem nek mi se javi,nijee mi hitno posto punjac moze da bude i usb :D ali tako ako mi ustreba nekad.


  30. Анониман kaže,

    Aj bar napravite update za ics ako moze telenor smart hd da ima ics,telenor smart pro 2 jb,barem pokusajte da napravite ics za telenor smart 2.Zasto se uopste zove telenor smart 2 telenor smart je duplo bolji i 10 kvaliteniji od ovog telefona.Trebalo bi on da se zove telenor smart 2 a telenor smart 2 da se zove telenor smart.


  31. Анониман kaže,

    Ne znam da li je moguce koristiti ovaj telefon 5 meseci i nepozeleti da ga razbijes....


  32. Анониман kaže,

    Azurirao telefon i ponadao se da cu dobiti barem ics android verziju i dobio google drive koji nicemu i nesluzi,sta mi znaci gogle drive?Bar da se update-om poboljsao rad telefona ili sl,ali NE,dobio google drive i izgubio memoriju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


  33. Анониман kaže,

    Kucam poruku ukucam t-ukuca mi se r,kucam l,ukuca mi se k-POVECAJTE MALO TA SLOVA!!!!!!!!!
    PS:Za one koji neznaju-STIGLA GUMENA MASKA ZA TELENOR SMART 2 :D :D :D :D :D :D :D :D :D


  34. Анониман kaže,

    E ovde anonini korisnik koji je napisao da ima problem sa bluetooth,nema veze netreba mi pomoc popravio se sam od sebe tako da ako neko ima isti ovakav problem da mu se automatski ugasi bluetooth kad ga upali obavestavam vas da ce se popraviti za 2-3 dana(mislim,takav je bio slucaj kod mene).


  35. Анониман kaže,

    Telefon je FRULA,ali bi stavrno bio bolji sa ics-om ili jb-om.......


  36. Анониман kaže,

    Upravu ste za bateriju grozna je a evo i krivca-PUNJAC.Dakle punjac mi se pokvario ja kupio novi i eto,ima dan otkako sam napunio telefon I imam 65% baterije a sa starim punjacem bi imao 27%.Telefon sam koristio kao i svaki dan da neko ne pomisli da sam slabije koristio telefon ili nesto. ;)


  37. Анониман kaže,

    Alcatel One Touch T'Pop rom pa probajte search na youtube


  38. Анониман kaže,

    Instaliras room-izgubis garanciju osim toga kakav bre jb i ics pa necemo pricati bajke to je ipak Telenor smart 2. -.- I mora se rutovati telefon za room,cmw i "cyanogen mod"kako se vec pise i opet gubis garanciju na root,posle svega samo bi budala root-ovala telefon,instalirala rom-ove i te gluposti.Dobro ako vec kupujete novi telefon uskoro mozete raditi sa ovim sta god hocete,root-ujte ga,instalirajte rom sto bi narod rekao-pustite masti na volju. :D :D:D :D :D :D :D :D :D


  39. Анониман kaže,

    Slusalice ne rade,ovo mi je vec treci punjac,obavezno mora da mi se resetuje telefon bar jednom mesecno,obavezno mora da se jednom ili triput mesecno ugreje i ukljuci 6256423632 aplikacije i onda kad imam 100% a sutradan imam 15%,bluetooth mi se jednom pokvario sad je ok,memorija je nikakva bez sd kartice,kad skinem telefon sa usb-a dok sam jos imao taj punjac,uvek mi se izbrisu i slike i muzika i sve,slova su sitna i jedva ukucam poruku.Aj sto nema dobru android verziju i mnogo update-ova kao npr samsungovi telefoni,ali mogli su barem ovo da poprave.Neke ljude jednostavno ne razumem.


  40. Анониман kaže,

    Zasto ne testirate vec jednom ics ili jb na telenor smart 2 jel vidite da se svi bune???Telefon je jeftin sto je opravdanje za mnoge mane,ali zar nebi bilo bolje da telefon ima bar android verziju 4.0???Testirali ste ics na telenor smart hd,pa hajde onda i na telenor smart 2 samo probajte ako nista drugo.


  41. Анониман kaže,

    Napravite update za ics.


  42. Анониман kaže,

    Znači nikad nisam pomišljala na samoubistvo dok nisam uzela ovaj model ugovorom na 24 meseca. I tako posle 15godišnjeg korisničkog staža ja se odlučim da uzmem Telenor Smart 2. Majko mila nisam imala Alcatel nikad u životu. Na šta sam spala a mislila sam da je Nokia Asha 202 ništa. Em neće da se konektuje na nijedan nalog, izbacuje grešku, em su mi promenili paket jer sa dosadašnjim nije moguće uzeti aparat pa sam ostala bez neograničenog neta, em sam mogla da uzmem za višu pretplatu bolji fon, em nikako da skontam posle pozivanja *111# i odabira opcije 1 caku za potvrdu iste, izbacuje info da se iznenada prekida. Uputstvo jadno. Vibriranje ne može da se isključi osim opcijom nečujni režim, beleške - notes su očajne, nema izbora tonova za dolazne pozive a oni za sms su takodje jadni. Znači nikakva preporuka, ko nije miljenik igrica i kojekakvih manje bitnih aplikacija zaobidjite ga u širokom luku.


  43. Анониман kaže,

    Ne preporucujem.A evo i zasto.Dakle,kako kaze i sam covek koji je napisao ovu receziju-telefon je za pocetnike,a one onovne stvari kao sto su pozivanje i citanje i pisanje poruka,memorisanje kontakta itd. su jako komplikovane za one koji razmisljaju da zapocnu koriscenje pametnih telefona.Telefon mi se danas ugasio i upalio,a kad se upalio izbrisao mi je sve sa sd(memorijske)kartice kao sto to radi na svaka 2-3 meseca.Boja se lako skine.Ekran se dosta lako izgrebe,a potom mu se smanji vidljivost na suncu.Kad telefoniram i udjem u batery saver ne prikaze mi se da samo rade kontakti,vec i poruke,google drive,podesavanja,galerija itd.Punjac je lako kvarljiv i mislim da je mana to sto je usb povezan sa punjacem i da je to uzrok losem kvalitetu punjaca.Memorija je nista bez sd kartice,ali posto se ona dobija uz telefon(mislim,ja sam je dobio uz telefon)nemam zalbi.Prva noc koriscennja ovog telefona bila je nemoguca zato sto dugmici ne svetle a nisu cak ni "svetluckavi"pa da ih nekako vidis u mraku.Telefon mi brise kontakte sa sim kartice i nakon mnogo vremena ih ponovo vrati,ne znam sta cu vise sa tim.Telefon ne bih preporucio ni ljubiteljima igrica zbog toga sto ako imas vise od 3 igrice na telefonu-on se jednom nedeljnom ugreje i neopisivo baguje.Ja na telefonu nemam nista od aplikacija,slika,muzike i video zapisa.Cak sam i sd karticu izvadio zbog onog problema koji sam napisao i stavio je u tablet,jer stacemi ona lad ce mi telefon svejedno izbrisati sve na njoj.Cak su mi se i slusalice pokvarile 2 meseca od kako sam kupio telefon.Ne razumem,ajde da mi je telefon root-ovan ili da imam cwm ili neki drugi room na telefonu pa da se kaze da nesto nisam dobro uradio pa da se pokvario,ali ne."Sve mane opravdava cinjenica da se radi o jeftinom telefonu."To je tacno ali ove mane ne bi trebao da ima ni jedan telefon.Cak i da napravite update na 4.0.4 ili 4.1.2 opet ne bi valjalo jer bi sitem pravio iste greske kao i sad.


  44. Анониман kaže,

    Uzeo sam ovaj telefon sa ugovorom na 2 godine.Od toga je proslo godinu dana.Valda cu izdrzati i ovu srugu godinu.Kad primim poruku od bilo koga,dobijem je jos 20 putas,ne znam zasto.Kao sto su i predhodni korisnici rekli problem je u velicini slova,memoriji,bateriji,telefon se uvek pregreje a potom restartuje i tako dalje,i tako dalje.Ne smeta mi cak ni stara verzija androida 2.3.6 gingerbread,ali ove prethodno navedene stvari mi itekako smetaju.


  45. Анониман kaže,

    mene ovaj telefon sluzi dosta dobro !!! mam fb i 100 drugih aplikacija uopste ne koci meni je ugovor na 2 godine ja neznam sta ti radis sa njim ali je za mene dosta dobar imam mnogo igrica uopste ne koci !!!


  46. Анониман kaže,

    mrzim ovaj telefon


  47. Анониман kaže,

    mrzim ovaj telefon


  48. Анониман kaže,

    good dobar telefon


  49. Unknown kaže,

    kako da format telefon imam samo 12 mb a nista nemam u tel, a nemam memorisku ?????? probao sam na sto nacina i nista
    molim vas pomozite mi !!!!! plizzzzzzzzzz!!!


  50. Тешко ономе ко купи овај телефон. Верујте ми, имам га већ годину дана (уговор у Теленору ме везује) и једва чекам да га се отарасим.


  51. Анониман kaže,

    Ok.za neznalice


  52. Анониман kaže,

    Slazem se sa Марко Стојановић,tesko onom ko kupi ovaj telefon.


  53. Анониман kaže,

    I ja se slažem sa Markom Stojanovićem TEŠKO KO KUPI OVAJ TELEFON.
    Juče mi se ispraznila baterija. Napunim ga... i do jutra telefon opet traži punjenje. 8h je bio uključen preko noći a od tad nema ni prijem signala....sve je istina u već gore navedenim komentarima....znači nije ni za osnovne (čitaj izvorne) funkcije. Ima ugovor sa Telenorom od augusta 2014 i ovo će mi biti težak period.


  54. Анониман kaže,

    'bem vas u telefon :'(


  55. Анониман kaže,

    Telefon je MNOGOO los. Desava se da poruke uopste ne prima, a neke ni da ne salje, moram da saljem jednu istu poruku 3-4 puta i samo mi ostaje da se nadam da ce stici. Takodje desava se da u sred razgovora telefon prekine vezu. Ovom telefonu je i jedna bedna igrica mnogo, radi fino 2-3 dana i onda pocne da koci. Meni ugovor sa telenorom istice u oktobru i jedva cekam da ga se resim.


  56. Анониман kaže,

    Kupio sam ovaj telefon 2013 godine.Noci sam ga jedva koristio jer dugmici ne svetle.Pre mozda 2-3 nedelje kupio sam 4. punjac,pri cemu predhodna 3 uopste nisu bila "zloostavljana",kao ni sam telefon.Telefon je pun sistemskig greski i iskreno nije nizasta i uospte ne vredi tih para.Najjaca stvar je sto mi je punjac poceo da se kvari u oktobu 2013,a telefon je kupljen sredinom avgusta iste godine.Sve gore navedene mane su tacne.Dzaba trazite update kad vam nista nece vredeti.Telefon je takav kakav je i update-om necete nista resiti.Hvala Telenoru na kradji para.


  57. Анониман kaže,

    Bas mi je drago sto ste izbacili telefon iz prodaje.Za mesec-dva uzimam novi i jedva cekam!


  58. Unknown kaže,

    Telefon je iskreno užas,mnogo koci kamera je dosta loša nijednu app ne može da instalira strašno me nervira imam ga već godinu dana,ekran je baš baš jak s obzirom da je bačen na zid i ništa mu nije. :)


  59. Unknown kaže,

    Upravo ovo pišem sa tog fona samo što je moj beli ;)


  60. Анониман kaže,

    Ah,znam kroz sta prolazite.Imao sam taj telefon do pre tri meseca,tacnije do 16. jula.Juce sam doslovno proslavljao 3 meseca od menjanja telefona.Sad imam HTC Desire 526G dual sim i super je telefon.Svakako je bolji od Telenor Smart 2.


  61. Анониман kaže,

    Dobar je telefon samo zamerka sto je andoid 2.3


  62. stevanović kaže,

    Ja imam ovaj telefon i sve mi odlično radi
    Uspeo sam da ga root-ujem ali jedva(4.4.4)


Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.