Facebook će vas naterati da koristite Messenger na telefonu


Kako prenosi The Verge, Facebook je proteklih dana korisnicima svoje mobilne aplikacije u nekoliko evropskih država poslao obaveštenje kako će za nekoliko sedmica ostati bez mogućnosti slanja poruka iz same Facebook mobilne aplikacije.

Umesto toga, Facebook korisnike namerava usmeriti ka svojoj Facebook Messenger mobilnoj aplikaciji, koja će uskoro postati defaultni i jedini način slanja poruka drugim Facebook korisnicima sa mobilnih uređaja.

Iz Facebook-a su potvrdili kako nije reč o privremenom rešenju i najavili kako će uskoro sve poruke ići preko mobilne verzije Messenger-a.

Naravno, tipka za pristupanje porukama će i dalje ostati u interfejsu Facebook aplikacije, samo što će sada služiti za lansiranje Messenger-a. Isto tako, potvrđeno je i nekoliko izuzetaka: Windows Phone verzija Facebook aplikacije će nastaviti koristiti stari messaging sistem, baš kao i Android verzija na starim Android uređajima sa manjkom RAM memorije, a mogućnost slanja i primanja poruka će se za sada zadržati i u nedavno lansiranoj news aplikaciji Paper.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši, želimo i tvoje mišljenje!
Broj komentara:
1
  1. Unknown kaže,

    Neće, ne koristim facebook :)


Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.