Dostupan iOS 8.2


Od ponedeljka je korisnicima Apple-ovih mobilnih uređaja dostupna nadogradnja na najnoviju verziju iOS-a - 8.2. Pored ranije uočenih i Apple-u prijavljenih bugova donosi i pokoju novu mogućnost, i dodatnu optimizaciju već postojećih.

Za početak navedimo kako je Apple sa iOS-om 8.2 doneo i podršku za svoj Watch, a koji je takođe juče službeno predstavljen. Nadalje Apple je dodao i nove mogućnosti u Healt aplikaciju poput proizvoljnog odabira merne jedinice za telesnu temperaturu, udaljenost, težinu, visinu i slično. Poboljšana je i stabilnost Mail i Music aplikacija, te je ujedno i poboljšano povezivanje između uređaja i "Made for iPhone" slušnih dodataka.

Popis ispravljenih bugova je poveći, a jedni od njih su ispravke unutar aplikacije Maps koja nije bila u mogućnosti "odvesti" vas na pojedina mesta koja ste označili kao Favorites. Ispravljen je i bug koji je onemogućavao ispravnu sinhronizaciju vaših playlista između iTunes servisa i Music aplikacije. Takođe od sada obrisane audio knjige više neće greškom ostati skladištene na uređaju, a ispravljen je i bug zbog kojeg Calendar aplikacija ponekad nije ispravno prikazivala vremensku zonu.

Ovo je samo deo promena koje donosi novi iOS 8.2, za potpuni popis izmena kliknite na ovaj link. Nadogradnju i ovaj put mogu preuzeti svi korisnici koji imaju minimalno iPhone 4S, iPad 2, iPad mini ili noviji, i iPod Touch pete generacije ili noviji uređaj pomoću OTA (Over-The-Air) funkcije ili pomoću iTunes aplikacije.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.