Sledeće godine stiže 15-inčni MacBook Air?


Iz kineskih medija stiže informacija, zapravo glasina kako Apple za WWDC 2016 događaj priprema par iznenađenja. Tada će Apple navodno pored novog 13-inčnog modela MacBook Air laptopa predstaviti još jedan – 15-inčni.

Kineski mediji u ovom trenutku ne nude nikakve detaljne specifikacije već samo navode kako će oba modela pokretati Intel-ovi 14nm Skylake procesori. O kojem se točno modelu procesora radi, izvori u ovom trenutku ne navode.

Novi MacBook Air modeli trebali bi da stignu u još tanjem, a samim time i još lakšem kućištu. Kao materijal za izradu kućišta i ovaj put će biti odabran aluminijum. Šuška se i kako će predstavljanjem 15-inčnog MacBook Aira Apple povući 11-inčni model.

Razloga za povlačenje 11-inčnog Aira ima barem dva – nedavno smo imali prilike videti novi MacBook koji je stigao s 12-inčnim ekranom kao i iPad Pro koji ima ekran od 12,9-inča. Stoga se 11-inčni MacBook Air čini kao višak.

Naravno, treba imati na umu kako su ovo tek vrlo rane glasine, koje se na kraju mogu, ali i ne moraju ostvariti. Stoga sve gore navedeno prihvatite sa rezervom.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.