Apple najavio event za 27. oktobar


Još jednom se pokazalo da neki izvori bliski Apple-u barataju prilično preciznim informacijama o planovima te kompanije. Potvrđeno da će sledeći Appleov event, predstavljanje novih proizvoda, biti održano sledećeg četvrtka, 27. oktobra. U 19 sati po našem vremenu u Cupertinu Apple-ov tim će javnosti predstaviti osveženi asortiman Mac računara.

Ovoga se puta Apple-ov dizajnerski tim odlučio za motiv nagrižene jabuke, koja je prikazana u šarenom izdanju – možda kao reminiscencija na stari Apple-ov logotip u duginim bojama.

Ispod ilustracije nalazi se samo natpis "hello again", što vrlo očito naglašava da je reč o događaju fokusiranom isključivo na Mac liniju. Natpis "hello" postao je deo Apple-ove istorije jer je bio korišćen još 1984. kod predstavljanja izvornog Macintosh-a, a ponovljen je kod još jednog "istorijskog" predstavljanja.

Prilikom otkrivanja prvog iMac-a, proizvoda kojim se Steve Jobs u velikom stilu vratio u Apple, korišćen je isti natpis: "hello (again)". Stoga od Apple-a sledeć nedelje s pravom možemo očekivati nešto značajnije od puke nadogradnje MacBook-a ili izbacivanja USB priključaka. Što tačno, videćemo za manje od nedelju dana. Prezentacija će, po običaju, biti popraćena i prenosom uživo.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.