Galaxy Note 7 bio je poslednji Samsung-ov Note?


Korejski portal The Korea Herald prenosi još nepotvrđene informacije o krizi koja je pogodila Samsung kao posledica povlačenja modela Galaxy Note 7 – o čemu se proteklih nedelja mnogo pisalo. Kao najverovatniji scenarij čini se mogućnost da se Samsung u budućnosti orijentiše na samo jednu liniju premium telefona, i to onu koja nosi oznaku Galaxy S.

Nešto opušteniji raspored predstavljanja modela s vrha ponude, jednom umesto dvaput godišnje, osigurao bi da takvi modeli budu inovativniji i kvalitetniji. Debakl koji je kompanija doživela s možda prerano lansiranim Note-om 7 ne bi se trebao ponoviti, pa je u vodstvu možda već i doneta odluka o potpunom gašenju Note linije. Prvi Note pojavio se 2011. godine, a od tada je pod istim imenom lansirano ukupno 7 različitih modela telefona.

Zapaljivi Note 7 mogao bi tako ući u istoriju kao karakteristikama najbolji, a kvalitetom najlošiji telefon svoje linije – i istovremeno i poslednji.

Sve i da se ne odluči na drastičan potez prestanka razvoja i proizvodnje Note modela u budućnosti, sigurno je kako će Samsung morati da unese značajne promene u svoj asortiman i marketinšku strategiju, zaključuje za Korea Herald neimenovani izvor iz kruga Samsung-ovih partnera.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.