Jedinstveni u gluposti: HTC izbacuje 3,5 mm audio jack


Sada je već gotovo pa sigurno kako će svaki mobilni iz vrha ponude na tržište stići bez 3,5-milimetarskog audio priključka. Podsetimo, to je novonastali trend kojeg je pokrenula Motorola, ali se najviše buke stvorilo kada je to isto napravio Apple s iPhone-om 7.

Sada se novonastalom trendu odlučio prikloniti i HTC. Mobilni naziva Bolt će takođe ostati bez standardnog 3,5-milimetarskog priključka te će umesto njega za spajanje slušalica koristiti USB-C port. Da je tomu stvarno tako najbolje se vidi na procurelim fotografijama koje su se pojavile na internetu.

Što se tiče samog dizajna telefona, on je uvelike sličan postojećem HTC 10 modelu. Ako su dosadašnje informacije pouzdane, Bolt će imati 5,5“ ekran FHD rezolucije, 3 GB RAM-a i 64 GB interne memorije.

Sa zadnje strane trebala bi da se nalazi kamera rezolucije 18 MP s podrškom za snimanje videa u 4K kvalitetu. Za bolje snimke u lošije osvetljenim prostorima trebao bi da se pobrine i dvostruki LED blic.

Kako i priliči modernim telefonima tako će i Bolt imati skener otiska prsta i najnoviji Android 7.0 (Nougat). Ranije glasine kako će Bolt biti namenjen samo američkom tržištu pokazale su se netačnima, Bolt-a će se moći nabaviti i na ostalim svetskim tržištima, uključujući i evropsko.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.