Zamenjeni Note 7 se navodno zapalio i uzrokovao otkazivanje leta


Hoće li se situacija o Samsung-u Galaxy Note 7 ikad privesti kraju? Ako se pokažu istinitima najnovije informacije koje dolaze iz SAD, taj kraj nije tako blizu. Kako javlja The Verge, let avio kompanije Southwest na liniji iz Louisviella za Baltimore, otkazan je zbog dima koji je dopirao iz putničke kabine.

Utvrđeno je da dim dopire is Samsunga Galaxy Note 7, a osoblje i putnici su morali napustiti avion. Da bi stvar bila gora, navodno se radi o novom Note-u 7, dakle zamenjenom, čija bi baterija trebala da bude ispravna.

Novinari The Verg-a su bili u kontaktu s vlasnikom spornog uređaja, koji ga je preuzeo 21. septembra u poslovnici AT&T operatera. Fotografija ispod navodno prikazuje kutiju uredno označenu kvadratom koji simbolizuje bezbedni uređaj. Sporni Galaxy Note 7 se potom našao u rukama lokalnih vatrogasaca, dok je nesrećni vlasnik navodno odmah kupio iPhone 7 (slušajnost?).

Koliko je u ovome istine, verovatno će pokazati dodatna istraga. Isto tako, ne treba zanemariti ni niz lažnih izveštaja o dimu i zapaljenju Note-a 7 koji su zadnjih nedelja kružili internetom, pa je zato i ovaj slučaj potrebno uzeti s rezervom.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.