Galaxy Note 8 dolazi - Samsung mu je odredio čak i kodni naziv


Nakon fijaska sa Galaxy-jem Note7 mogle su se čuti glasine kako će Samsung zbog poljuljanog poverenja u Note seriju istu ugasiti. Srećom po ljubitelje Note uređaja Samsung je takvim glasinama vrlo brzo stao na kraj, objavivši kako ove godine stiže Note 8.

Internet stranica sammobile koja se specijalizovala za novosti vezano uz Samsung-ove buduće uređaje navodi kako je uspela da sazna kodno ime te oznaku budućeg Note-a. Prema izvoru Samsung Note 8 razvija pod kodnim nazivom Great koji bi budućim kupcima trebao dati do znanja kako ovaj put ništa neće biti prepušteno slučaju te kako će Note 8 biti najbolji od najboljih.

Da Samsung stvarno ne želi ništa vezano uz Note 8 prepustiti slučaju najbolje potvrđuje odabir oznake modela – SM-N950F. Ako se prisetimo kako je sedmica na tržište stigla pod oznakom SM-N930 tada je očito kako i Samsung preskače "nesrećnu" četvorku, zlu ne trebalo.

Kao i uvek do sada oznaka će se zavisno od tržišta menjati samo po zadnjem slovu. Slovo "F" se odnosi na međunarodnu, otključanu verziju Note-a 8.

Sammobile je uspeo da sazna i kako neće sve količine Note-a7 završiti na reciklaži – deo njih će biti popravljen direktno od strane proizvođača te će biti ponuđeni na domaćem – južnokorejskom tržištu. Kodno ime takvih modela je navodno Grace R gde se slovo "R" odnosi na reč "Refurbished". Oznaka obnovljenih Note-a7 na južnokorejskom tržištu bi trebala da bude SM-935.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.