U Kini već proizvedene prve kopije sledećeg iPhone-a


Svi znamo da pametni telefon koji nema kinesku kopiju kao da i ne postoji. Na tom tržištu očigledno uvek traje trka s vremenom: morate napraviti kopiju odmah nakon predstavljanja jer inače niko neće biti zainteresovan za nju. Jedan takav proizvođač nije hteo da rizikuje pa je već proizvedena prva kopija iPhone-a 8.

Kineska kompanija koja se bavi proizvodnjom kopija preuzela je prve prototipe kopije na temelju najvrućih i najzanimljivijih glasina o iPhone-u 8. Zahvaljujući Benjaminu Geskinu, sada možemo videti slike tih prototipa.

Na fotografijama se jasno vidi da dosta detalja odgovara specifikacijama očekivanog uređaja. Ima vodoravnu dvostruku kameru, koju možemo smatrati sigurnim delom telefona i ekran koji prekriva gotovo čitavu površinu uređaja (iako se nadamo da će Apple-ovo rešenje biti malo lepše). Boje odgovaraju nijansama postojećih uređaja, a čak su i veličine gotovo jednake. Međutim, u potpunosti su pogrešili ubacivši Touch ID na zadnju stranu uređaja.



Ove godine su moguće specifikacije nadolazećeg iPhonea 8 i drugih uređaja počele da cure u javnost ranije od uobičajenog. Osim toga, te glasne nisu uvek sadržale iste informacije, pa smo s manjom sigurnošću pretpostavljali šta to možemo očekivati. Razlog svega toga verovatno je činjenica da ni u Apple-u dosta dugo nisu znali šta zapravo žele. Očigledno su imali mnogo različitih prototipa, a i okolnosti proizvodnje odigrale su veliku ulogu u donošenju konačne odluke. To bi stvarno moglo da bude tačno jer su kolale glasine o problemima sa proizvodnjom ekrana.

Verovatno je upravo to razlog zašto postojeća kopija iPhone-a 8 ne izgleda onako kako očekujemo prema sadašnjim informacijama. Ali ko zna, možda su Kinezi u pravu, iako verujemo da većina ljudi ne gaji takve želje.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.