iPhone 8 dizajn potvrdio proizvođač zaštite ekrana?


Navodno konačni dizajn nadolazećeg iPhone-a 8 možda je sada potvrđen i od strane jednog proizvođača zaštite ekrana od ojačanog stakla. Fotografija jedne takve zaštite još jednom potvrđuje ekran od ivice do ivice.

Ništa još nije službeno, ali prema kuloarskim pričama, koje skoro pa da su službene, Apple na jesen planira da lansira tri modela iPhone-a – iPhone 7s, iPhone 7s Plus i jubilarni iPhone 8, koji će po svemu sudeći biti bolji od jednog i drugog.

Jedna od glavnih razlika biće dizajn. Apple sa iPhone-om 8 navodno vraća staklo-metalnom dizajnu pa će metalni okvir na mestu držati staklenu prednju i zadnju stranu. Napred bi trebao da ima ekran od ivice do ivice sa tipkom Home i čitačem otisaka integrisanim u sam ekran.

Takođe se priča i o nekim kamerama na prednjoj strani, koje bi omogućile naprednu autorizaciju prepoznavanjem lica. Tehnologiju je Apple navodno uzeo od izraelske kompanije RealFace te je navodno toliko pouzdana da se može koristiti i za autorizaciju novčanih transakcija.

Upravo takve otvore i vidimo na ovom ojačanom staklu uz gornju ivicu.



Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.