OnePlus 5 kopira dizajn iPhone-a 7 Plus


Pet dana ostalo je do službene najave OnePlusa 5, i kao što smo očekivali, polako počinju da stižu nove slike. Nakon što je OnePlus sam otkrio izgled uređaja iz jednog ugla, sada su se cinkeri pobrinuli da vidimo i ostatak.

E sad, istina je da su ukusi različiti i da je lepota u oku promatrača, ali OnePluse, se ipak malo zaigrao pa su tako kopirali zastareli dizajn iPhone-a 7 Plus.

Zanimljivo je da su prve tri generacije bile koliko-toliko originalno dizajnirane, a ova, koja bi trebala da bude najbolja, donosi ovakav hladan tuš.

Podaci koji prate ovaj render govore o dvostrukoj kameri sa senzorima od 16 i 20 megapiksela i f/1.7, odnosno f/2.2 otvoru blende. Spominje se i keramičkim slojem pokriveni čitač otisaka prstiju, koji bi uređaj trebao otključati u 0,2 sekunde.

Od ranije je poznato da će OnePlus 5 imati 5,5-inčni ekran, Snapdragon 835 kao pokretačku mašinu, 6 ili 8 GB RAM-a, 64, odnosno 128 GB interne memorije, 3300 mAh bateriju i Bluetooth 5.0.

Najvažniji detalj kod ovog uređaja je cena, o kojoj se do sada pojavilo više različitih informacija. Jedni izvori navode da će ona iznositi 479 dolara, odnosno evra, dok drugi kažu da će biti skuplji i spominju cenu od čak 550 dolara za američko, odnosno 550 evra za europsko tržište. Što je od ovoga istina, saznaćemo 20. juna.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.