iPhone 8 stiže 12. septembra


Američki mediji saznaju kako je Apple zakazao datum za predstavljanje svog novog iPhone-a i ostalih noviteta za 12. septembar. Ova informacija potvrđuje dosadašnje spekulacije o datumu predstavljanja, koje bi u skladu sa tradicijom trebalo da bude održano početkom septembra. Osim što će biti predstavljen dugo očekivani iPhone 8, tog datuma bi trebali da vidimo i iPhone 7s, Apple Watch verzije 3 sa LTE povezivošću, te Apple TV sa podrškom za 4K video.

Zanimljivo, u istim medijima su se pojavile i spekulacije kako bi ovaj događaj mogao da bude prvi koji će se održati u novom Apple-ovom kampusu u Cupertinu, tačnije u konferencijskoj dvorani Steve Jobs Theater u sklopu novog "svemirskog" kompleksa Apple Park. Poslednji snimci zabeleženi dronovima pokazuju kako se užurbano radi na ovom zdanju, vrlo verovatno kako bi ono moglo da ugosti svoje prve posetioce već za dve nedelje. Ali, te informacije su sve samo ne potvrđene.

Nije isključeno da će novi iPhone i ostali proizvodi u utorak, 12. septembra, ipak biti predstavljeni kao i do sada u Bill Graham Civic Auditoriumu u San Franciscu. Kako Apple nema običaj da svoje konferencije i prezentacije najavljuje mnogo unapred, pozivnicu za ovaj događaj, ako će se on zaista odigrati navedenog datuma, ne očekujemo pre početka sledeće nedelje – tada bi sve trebalo da bude daleko jasnije.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.