Meizu M6 je službeno predstavljen


Meizu je juče predstavio novi model u svojoj ponudi, M6. Upitno je zapravo koliko je novi jer je niz komponenti ostao isti kao na prethodniku, M5. Dakle, i dalje ima 5,2-inčni HD ekran, procesor MediaTek MT6750, bateriju kapaciteta 3070 mAh i dve memorijske opcije – 2 GB RAM-a i 16 GB interne memorije ili 3 GB RAM-a i 32 GB interne memorije. Zadnja kamera se takođe nije mijenjala, ali se zato selfie kamera je pa sad umesto 5 MP imamo 8 MP.

Kućište je izrađeno od polikarbonata, ali u proizvodnju je uloženo više truda i usto na poleđini imamo ugravirani Meizu logo umesto odštampanoga. Osim toga, nudiće se u srebrnoj, zlatnoj, crnoj i plavoj boji. Dobro poznati mTouch čitač otisaka prstiju je ugrađen u višenamensku Home tipku i otključava uređaj za samo 0,2 sekunde. Sa softverske strane imamo Android 7.0 Nougat preko kojega je presvučen Flyme 6.

Kao što vidite, Meizu M6 ne donosi nikakve značajne novosti u odnosu na M5, ali jedno je sigurno – niska cena opravdava izostanak očekivanih poboljšanja. Za verziju sa 2/16 GB cena u Kini iznosi 699 juana (oko 80 evra), a za 3/32 je potrebno izdvojiti GB 899 juana (oko 114 evra).

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.