iPhone X će kasniti, dovoljne količine stižu tek u januaru?


Loše vesti za sve koji jedva čekaju da svojih lako zarađenih 1400 evra izbace iz džepa za nadolazeći iPhone X. Jedan od najpouzdanijih analitičara kad je Apple u pitanju, Ming Chi Kuo, objavio je da bi početak prodaje najskupljeg iPhone-a ikad mogao da kasni, odnosno da bi prve dostupne količine mogle biti vrlo ograničene.

Prema njegovim rečima koje prenosi MacRumors, Apple je upao u ozbiljne probleme kad je u pitanju proizvodnja novih 3D kamera za prepoznavanje lica, koja je zamenila dosadašnji Touch ID. Ovo bi navodno moglo da uzrokuje značajno kaskanje proizvodnje i isporuke novog iPhone-a X, a situacija bi se navodno mogla popraviti početkom sledeće godine. Tada bi spomenute kamere mogle da budu proizvedene u dovoljnim količinama, što znači da bi se prodaja tek tada trebala zahuktati.

Hoće li se Kuove prognoze ostvariti, videćemo početkom sledećeg meseca kad krene prodaja. Ako je bio u pravu, doći će do nestašice i mogle bi se stvarati liste čekanja. Ako i pored njih nekim čudom uspete kupiti svoj primerak, možda će ga biti najpametnije staviti u oglasnik, jer ćete za taj iznos početkom sledeće godine moći kupiti dva ili tri komada.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.