Apple razmišlja o predstavljanju jeftinijeg 6,1-inčnog iPhone-a?


KGI i njihov analitičar Ming-Chi Kuo ponovno se bave Apple-om i njegovim planovima vezanima za buduće iPhone. Kuo ističe kako će kompanija iz Cupertina sledeće godine predstaviti tri nova iPhone-a.

Prvi model koji se spominje je 5,8-inčna verzija sadašnjeg iPhone X-a koja će zadržati OLED ekran sa tankim ivicama, kao i postojeću Face ID tehnologiju koja neće doživeti veće izmene. Takođe, tu su i dva nova iPhone-a s 6,1 odnosno 6,5-inčnim ekranom, što znači da bi se porodica iPhone X uređaja sledeće godine mogla sastojati od tri člana te da će 4,7-inčni model iPhon-ea biti napušten.

Kuo ističe kako će 6,1-inčni model sa LCD ekranom imati posebnu ulogu u Apple-ovim planovima, reč je svojevrsnom finansijski pristupačnijem izdanju iPhone X-a s cenom od oko 649 dolara.

Veći 6,5-inčni model doći će sa OLED ekranom, s time da će oba spomenuta modela (6,1-inčni i 6,5-inčni) sadržavati TrueDepth kameru sa Face ID sistemom. Je li Kuo bio u pravu, pokazaće se na jesen 2018. godine kada se očekuje Apple-ovo predstavljanje nove generacije iPhone-a.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.