Facebook objavio koliko smo koristili Messenger ove godine


U ovo doba godine brojne kompanije objavljuju godišnje podatke vezano uz korišćenje njihovih usluga od strane korisnika. Izuzetak nije ni Facebook, koji se pohvalio rezultatima koje je tokom 2017. godine ostvario njihov Messenger.

Iz Facebook-a javljaju kako je preko Messengera ostvareno tokom ove godine više od 17 milijardi video poziva. U poređenju sa prošlom 2016. godinom, to je povećanje od dva puta.

Ali, Messenger-ovi korisnici nisu samo razgovarali, već su slali i pozamašnu količinu emotikona, tačnije njih više od 500 milijardi. Ako se opet baziramo na dnevnu količinu, to bi značilo kako je svakog dana poslato čak 1,7 milijardi emotikona.

GIF-ovi su bili nešto manje popularni, tokom 2017. godine poslato ih je "samo" nešto više od 18 milijardi. Facebook navodi kako se tokom 2017. godine i dosta razgovaralo, u proseku više od sedam milijardi razgovora tokom dana. Takođe, od tog broja je u proseku bilo započeto 260 miliona novih razgovora.

Svakog dana korisnici su kreirali i oko 2,5 miliona novih grupa uz prosečan broj učesnika od 10 korisnika. Unutar grupa odaslano je više od 11 milijardi reakcija, a najčešće se reagovalo sa „Haha“

Detaljnije informacije o ovoj temi dostupne su na Facebook-ovim stranicama.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.