Instagram dobio sopstvenu aplikaciju za razmenu poruka


Facebook-ov Instagram testira zasebnu aplikaciju za razmenu privatnih poruka koja bi u budućnosti mogla zameniti Instagram Direct i konkurisati popularnom Snapchat-u.

Velikom broju zasebnih aplikacija za međusobnu razmenu poruka uskoro bi se mogla pridružiti još jedna. Facebook-ov popularni servis Instagram, naime, testira sopstvenu aplikaciju za razmenu privatnih poruka.

Reč je o zasebnoj aplikaciji pod imenom Direct (nastavlja se na postojeći Instagram Direct), koja se za sada nalazi u testnoj fazi i u dostupna je na Android i iOS uređajima u šest zemalja sveta (Italija, Portugal, Turska, Čile, Izrael i Urugvaj). Korisnici koji instaliraju Direct više neće imati mogućnost razmene direktnih poruka unutar Instagram-a.

Dakle, komponenta razmene poruka postavljena je u zasebnu aplikaciju koja dosta nalikuje popularnom Snapchat-u i stavlja naglasak na kameru te koja će odmah uvesti sve korisnikove kontakte iz Instagram-a (visok nivo korisničkog iskustva što se tiče povezanosti Direct-a i Instagram-a), omogućiti stvaranje i deljenje "priča" i upotrebu ekskluzivnih filtera. Nova aplikacija za sada nema definiran datum izlaska.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši, uključi se u diskusiju!
Broj komentara:
2
  1. Unknown kaže,

    Doslo vreme da se gasi i instagram..


  2. Lord M kaže,

    Samo mi jos to fali.
    Prvo FB sad i Insta. Definitivno cu koristiti samo Vero.


Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.