Apple priprema dva modela novih slušalica?


Poznati analitičar KGI Securitiesa Ming-Chi Kuo još jednom je javnost "počastio" informacijama o mogućim budućim potezima Apple-a. Kako on saznaje, kompanija iz Cupertina trenutno ima u razvoju nove proizvode u audio segmentu svojeg poslovanja, a reč je o bežičnim slušalicama.

Pre kraja ove godine na tržište bi tako trebao da stigne novi model AirPods bežičnih slušalica, koje će se od postojećih razlikovati mogućnošću bežičnog punjenja u pripadajućoj kutijici, kao i unapređenim W1 bežičnim čipom. Kutija za slušalice moraće spolja da pretrpi nekoliko dizajnerskih promena kako bi uključivala i mogućnost induktivnog punjenja, što će je vrlo verovatno i poskupiti u proizvodnji.

Drugi proizvod u ovom segmentu trebale bi da budu sasvim nove Apple-ove bežične over-ear slušalice (one koje se stavljaju preko ušne školjke), slične dosadašnjim Beats modelima. Kuo navodi da bi novi model trebao dolaziti pod Apple-ovim brendom, a bežično bi se sa iPhone-om spajao jednako kao i AirPods. Osnovna prednost ovog modela, namenjenog malo zahtevnijim korisnicima, trebala bi da bude veći kvalitet zvuka. Očekivano, jednom kada (ili ako) se ovakav model pojavi u prodaji cena će mu biti viša nego što je slučaj sa AirPods slušalicama, koje koštaju 160 dolara (ili kod nas oko 27.000 dinara).

Oba modela novih slušalica trebala bi da budu u prodaji krajem godine, što znači da bi mogle da budu predstavljene zajedno sa ovogodišnjim modelima iPhone-a, nekad početkom septembra.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.