Twitter na upite medija sada odgovara sa 💩


Elon Musk ponovno zabavlja javnost svojim postupcima. Dok ne tvituje o politici, svetskim problemima i veštačkoj inteligenciji, ili se hvali postignućima Tesle, ovih dana rešava i probleme odnosa s javnošću svoje najnovije tvrtke, Twitter-a. Nakon što je preuzeo ovu društvenu mrežu, odmah je bio započeo sa otkazima, a jedan od prvih odeljenja koji je u potpunosti rasformiran bio je onaj za odnose sa medijima i javnošću.

To je nastavak njegove politike da sa medijima ne treba na taj način komunicirati, jer, podsetimo, niti u Tesli već godinama slično odeljenje ne postoji. Ove nedelje, Musk je objavio i kako su zamenjeni zaposleni koji su na Twitter-u bili zaduženi za odgovaranje na upite medija:



Na adresi press@twitter.com aktiviran je autoresponder koji na sve upite odgovara – emotikonom govanca. Kakav bismo to bili medij da nismo odmah istu stvar i proverili?

Musk je govorio istinu. Na naš upit upućen press službi Twitter-a, unutar istog minuta dobili smo i službeni odgovor, koji u nastavku prenosimo u celosti:

💩

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.