Apple možda radi na M3 verziji Mac Mini računara


Očekuje se da će Apple uskoro predstaviti svoj novi M3 procesor. Ovim čipom će biti opremljeni razni proizvodi brenda, a jedan od njih će biti novi Mac Mini PC. Evo svih detalja.

Vest stiže od Marka Gurmmana u njegovom najnovijem bilten-u Power On. Navodno, ovaj novi model trenutno testira gigant iz Cupertina. Nadolazeći Mac PC nosi modelsku oznaku 15,12, iako nije posebno navedeno da li je u pitanju mini model. Izveštaj navodi da će misteriozni Apple PC imati osmojezgarni i desetojezgarni CPU. Ovaj čip će biti uparen sa 24 GB RAM-a i radiće na macOS Sonoma 14.1.

Što se tiče specifikacija, to ga čini prilično sličnim osnovnom modelu Mac Mini-a sa M2 čipom. Međutim, osnovni model ima samo 8 GB RAM-a. Dakle, novi Mac Mini bi mogao imati veći osnovni prostor ili će verovatno biti varijanta sa više memorije od osnovnog modela. Ako je ova vest tačna, Apple radi na nekoliko M3 Mac računara, što uključuje i MacBook računare.

Gurman je naveo da će ovi M3 Mac računari verovatno biti pušteni u prodaju pre prvog kvartala fiskalne 2024. godine. To je u skladu sa našim prethodnim izveštajem. Još uvek nije poznato da li kompanija takođe radi na M3 verziji Mac Pro i Mac Studio. Stoga ostanite u toku jer ćemo pružiti ažuriranja kada budu dostupne dodatne informacije o ovom proizvodu.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.