Apple zakazao događaj za 30. oktobar, stižu novi Mac računari


Apple je potvrdio da će se održati novi događaj povodom predstavljanja svojih proizvoda krajem ovog meseca. Tech gigant iz Cupertina poslao je pozivnice za svoj drugi jesenji događaj 2023. godine. Poslednjih dana kruže glasine o dolasku novih Mac računara. Apple je poslednji put održao Wonderlust događaj na kojem smo videli dolazak iPhone 15 serije i Apple Watch Series 9. Pročitajte više o Apple-ovom oktobarskom događaju.

Apple je svoj nadolazeći događaj nazvao "Scary Fast", koji će se održati neposredno pred Noć veštica. Zakazan je za 30. oktobar, utorak, u 20:00 po istočnom vremenu / 17:00 po pacifičkom vremenu, što je kasnije nego što su obično počinjali njihovi događaji. Događaj se neće održavati uživo, već će biti dostupan putem striminga na Apple-ovom zvaničnom sajtu i YouTube kanalu.

Slogan "Scary Fast" sugeriše na lansiranje novih Mac računara sa snažnim hardverom. Takođe, može biti i referenca na nove Apple-ove čipove. Dodatno, animacija na zvaničnom sajtu otkriva ikonu macOS Finder, što potvrđuje njihov dolazak. Detalje o Apple-ovim nadolazećim uređajima trebali bismo da saznamo sledećeg utorka.

Ranije je Bloomberg-ov Mark Gurman, koji ima pouzdanu istoriju sa Apple-om, najavio proizvodni događaj krajem ovog meseca posvećen Mac računarima. Takođe je dodao da bi kompanija mogla da najavi ažuriranu i dugo očekivanu 24-inčnu iMac računar sa M1 čipom koji se prvi put pojavio 2021. godine. Deo događaja mogli bi biti i MacBook Pro računari sa ekranima od 13, 14 i 16 inča. Međutim, ostaje da se vidi da li će se u novim računarima koristiti M3 čipset.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.