Instagram DM dobio brojna unapređenja


Direktne poruke (DM-ovi) na Instagramu dobijaju niz novih funkcija. Prvo, uređivanje - ovo možete uraditi do 15 minuta nakon slanja poruke. Da biste uredili poruku, jednostavno je pritisnite i držite, a zatim odaberite "uredi" iz padajućeg menija.

Govoreći o DM-ovima, pročitane potvrde sada mogu biti uključene ili isključene, ili za sve razgovore, ili za određene. To možete uraditi u podešavanjima naloga. Ovo podešavanje možete promeniti u bilo kom trenutku, ali imajte na umu da pročitane potvrde nisu dostupne za krajnje enkriptovane razgovore.



Takođe možete prikačiti svoje omiljene razgovore na vrh vaše kutije za poruke, do tri od njih. Na ovaj način ne morate stalno da skrolujete da biste pronašli svoje najbolje prijatelje ili članove porodice (ili svoje omiljene grupe). Da biste prikačili razgovor, prevucite ga ulevo ili ga dodirnite i držite, a zatim dodirnite "pričvrsti". Naravno, svaki razgovor može se u bilo kom trenutku otkvačiti.

Instagram vam sada daje mogućnost da sačuvate omiljene nalepnice u DM-ovima za jednostavan kasniji pristup, pritiskom i držanjem na bilo koju nalepnicu koju želite da sačuvate. Zatim će vas čekati na vrhu odeljka sa nalepnicama. Dodatno, sada možete odgovoriti na bilo koju poruku sa nalepnicama, GIF-ovima, video snimcima, fotografijama i glasovnim porukama.



Takođe postoje nove teme koje možete izabrati za svoje razgovore - Love, Lollipop, Avatar: The Last Airbender i ,moge druge.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.