Huawei Ascend Mate 2 će na kraju dobiti Lollipop


Novembar je za kupce Huawei-jevog Ascend Mate 2 smartphonea bio poprilično buran. U mesec dana kupci ovog smartphona su "prevalili" put od nema šanse da dobijete KitKat nadogradnju do radimo na tom problemu javimo se krajem meseca s više informacija o tome.

Kraj meseca je polako tu, a s njim je i stigla nova Huawei-jeva odluka s kojom će većina kupaca Ascend Mate 2 modela biti i više nego zadovoljna. Iako je sada sasvim sigurno kako kupci ovog modela nikada neće ugledati KitKat na svojim smartphonima razloga za ljutnju ipak nema.

Huawei je istu odlučio na kraju preskočiti, a svojim korisnicima doneti najnoviju Lollipop verziju Android-a. Međutim postoji mala kvaka, Huawei nije objavio tačan datum kada će Lollipop krenuti do Ascend Mate 2 uređaja, već navodi da će isti stići u prvoj polovini sledeće 2015. godine.

Dakle mogući termin je od 1.1 pa sve do 30.6. 2015. godine. Zbog toga se već lagano pojavljuju i komentari u kojima korisnici izražavaju svoju sumnju u Huawei-jeve dobre namere, i smatraju da na ovaj način samo kupuju vreme dok ne smisle razlog zbog čega će ovaj smartphone ostati na Jelly Bean verziji Android-a.

Ko je u pravu, Huawei kao proizvođač dotičnog smartphona ili nezadovoljni korisnici saznaćemo najkasnije kroz pola godine, a do tada držimo palčeve da Lollipop ipak stigne.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.