Samsung: Ne gurajte S Pen u Note 5 naopako


Juče smo objavili vest o tome kako najnoviji Samusng-ov mobilni, Galaxy Note 5, ima dizajnersku manu. Podsetimo, stylus S Pen koji dolazi uz njega izrađen je na način da ga se vrlo lako može u ležište umetnuti i natraške - s vrhom okrenutim prema van. Ukoliko se to učini, njegovo vađenje iz ulaza pokvariće internu mehaniku za prihvat olovke i senzore koji očitavaju njenu prisutnost.

Sada iz Samsung-a stiže i službeni odgovor na ove probleme. Ako ste mislili da će korejska kompanija hitno preduzeti nešto da se na telefonu koji je tek stigao na police ovakve stvari ne događaju, prevarili ste se. Službeni odgovor Samsung-a po ovom pitanju glasi: "Korisnici bi trebali da slede korisnička uputstva i stavljaju stylus u njegovo ležište isključivo s vrhom okrenutim prema unutra".

Istini za volju, ista napomena stoji i u korisničkom uputstvu koje dolazi uz Galaxy Note 5. Ali, kako ona nije bila prisutna u uputstvima uz ranije Note modele, očito je kako su u Samsung-u bili svesni da se novi stylus može umetnuti i natraške te tako pokvariti uređaj. Ali, kompaniji je verovatno bilo lakše korisnike kroz priručnik upozoriti na ovaj problem nego ga zaista i ispraviti.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.