HTC Bolt je čudan spoj starog i novog


HTC i američki operater Sprint predstavili su i službeno novi smartphone nazvan HTC Bolt, a on predstavlja mešavinu ovogodišinjih i prošlogodišnjih specifikacija predstavlja čudan spoj starog i novog.

Očigledno nastao na platformi HTC 10 top modela, barem po pitanju dizajna, HTC Bolt dolazi u metalnom unibody obličju sa sertifikatom IP57 ali i s većim 5.5-inčnim ekranom. Opet je reč o Super LCD-u u aktuelnoj Quad HD rezoluciji.

Ispod ekrana je čitač otiska prstiju, a na vrhu imamo 8 MP selfie kameru. Na leđima ima 16 MP optički stabilizovanu kameru s faznim autofokusom, f/2.0 otvorom blende i dual LED blicem te podrškom za 4K video.

Ispod haube je HTC Bolt lagano zapeo u 2015. pa ga pokreće Snapdragon 810 sa samo 3 GB RAM-a i 32 GB proširive data memorije.

Na donjoj ivici ima USB-C port za sinhronizaciju, punjenje baterije kapaciteta 3200 mAh ali i priključivanje slušalica jer to je još jedan dah 2016. na ovom uređaju. Naime, HTC Bolt nema 3.5 mm audio izlaz, ali to smo i očekivali. Podržava HTC Boom Sound zvuk.

Pokreće Android 7 Nougat i HTC Sense 8 interfejs preko njega.

Ako vam se i svideo, ne nadajte mu se previše jer će najverovatnije ostati ka ekskluziva za američkog operatera Sprint.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.