Od srede u Vipu mobilni telefoni sa platformom Android

Od srede 22. jula u odabranim Vipovim prodajnim centrima u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu moći će da se nabavi tanak i lagan smart telefon HTC Magic sa intuitivnim interfejsom i Internet i multimedijalnim funkcijama. Postojeće aplikacije obuhvataju usluge: Google Search, Gmail , Google Talk i Kalendar.

\"Veoma smo ponosni što smo prvi mobilni operater koji u Srbiju donosi HTC Magic sa Android platformom,\" izjavio je Aleksander Šperl, predsednik Upravnog odbora Vip mobile. \"Siguran sam da će Vipovi korisnici biti veoma zadovoljni Internet i multimedijalnim iskustvom koje pruža moćni HTC Magic sa uslugama kao što je Google Search. HTC će u potpunosti zadovoljiti komunikacijske i multimedijalne potrebe kompanija i pojedinaca,\" dodao je Šperl.
Vipovi korisnici će među prvima u regionu imati priliku da koriste telefone HTC Magic. Telefon će moći da se nabavi samo u Vipu. HTC Magic će se od srede prodavati po ceni od 19.999 dinara. Korisnici će, uz to, svakog meseca dobijati i besplatan Internet paket od 1,8 MB kako bi mogli da bez dodatnih troškova koriste Internet i preuzimaju aplikacije.

Ovaj elegantan smart telefon podjednako privlači korisnike svojim spoljnim oblikom i unutrašnjim funkcijama: LCD ekranom osetljivim na dodir i intuitivnim korisničkim interfejsom, a pritom korisnici ovaj uređaj mogu potpuno da prilagode svojim ličnim zahtevima. Takođe, nove inovativne aplikacije se jednostavno, brzo i bezbedno unose u telefon.

Izuzetno kvalitetan pretraživač i brza veza za prenos podataka preko protokola HSDPA i WLAN omogućava jednostavno krstarenje po Internetu i korišćenje društvenih mreža. Telefon HTC Magic ima poseban taster za lak izbor funkcije Google pretraživanja, a kuglica-tragač obezbeđuje brzu navigaciju i izbor. Snažna Li-Ion 1340 mAh baterija omogućava razgovore do 450 minuta i traje bez punjenja do 660 sati.

Ekran visoke rezolucije, osetljiv na dodir, ima i ugrađeni senzor koji reaguje na promenu položaja i omogućava okretanje ekrana po horizontali ili vertikali prema potrebi. HTC Magic ima kameru rezolucije od 3,2 megapiksela sa autofokusom, koja može da se koristi i za snimanje video zapisa, a telefon ima i ugrađeni GPS. (A.S.)

Izvor: www.mikro.rs

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.