SBB proširuje ponudu za TOTAL TV

Kompanija SBB najavila je proširenje svoje ponude za TOTAL TV, do koje će doći zahvaljujući novim višegodišnjim ugovorima sa kompanijom Eutelsat Communications (Euronext Paris: ETL). Eutelsat i SBB su potpisali i dugoročno produženje ugovora za dva transpondera (predajnika sa automatskim prijemom) koji se već koriste za emitovanje TOTAL TV-a.

„Za vrlo kratko vreme Total TV je postala vodeća DTH platforma u regiji, pokrivajući pet zemalja, uz još jednu novu u kojoj ćemo uskoro početi da radimo.“ rekao je generalni direktor SBB-a Dragan Šolak i dodao: „Rast poslovanja temelji se na kombinaciji vrhunskog sadržaja sa najboljim tehnološkim dostignućima. Od samog početka, Eutelsat je bio kamen temeljac našeg uspeha, a ja sam srećan da vidim da će tako ostati i u budućnosti. Ovo će osigurati plan razvoja Total TV-a u regionu i omogućiti poboljšanje ponude."

Novi kapacitete SBB će koristiti za veći broj novih kanala u ponudi za TOTAL TV, uključujući kanale Cinemax 2, MGM, Discovery ID, Disney i dva nova kanala iz Pink Media Company, širenje usluga na nova regionalna tržišta kao što je Makedonija, kao i dalje poboljšanje kvaliteta signala. (A.S.)

Izvor: www.mikro.rs

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.