Canonov novi skener za velike formate

Kompanija Canon Europe predstavila je Kolortrakov skener SmartLF Ci 40, koji se svrstava u seriju rešenja za velike formate za CAD i GIS korisnike. Kompaktni skener SmartLF Ci 40 odlikuje velika brzina, a tehničke dokumente skenira detaljno i precizno, što ga čini idealnim za preduzeća koja koriste CAD i GIS programe, kao i za vladine organizacije i biblioteke. U kombinaciji sa štampačem Canon imagePROGRAF, korisnici mogu da skeniraju i štampaju, arhiviraju ili kopiraju tehnička dokumenta sa visokim nivoom detalja i izuzetnom preciznošću, na efikasniji način uz minimalno korišćenje energije i prostora.

Skener Colortrac SmartLF Ci 40 ima oznaku Energy Star i omogućava korisnicima da smanje potrošnju energije. Brzina skeniranja je do 10 inča u sekundi, a ovaj skener koristi CIS tehnologiju sa optičkom rezolucijom od 600dpi kako bi osigurao tačnu reprodukciju detaljnih dokumenata i slika.

USB 2.0 veza obezbeđuje jednostavno postavljanje i pripremu. Uključivanje Kolotrakovog softvera SmartLF (tzv. softver "sve u jednom") omogućava korisnicima da počnu odmah po uključivanju uređaja sa skeniranjem. (A.S.)

Izvor: www.mikro.rs

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.